Over ons

Dutch New Energy Research is het leidende en snelst groeiende onderzoeksbureau voor de groene sector. Als spin in het web van de duurzame industrie merken wij dagelijks dat er grote behoefte is aan accurate cijfers en inzicht over de Nederlandse energietransitie. Met ruim 8 jaar ervaring zijn wij als geen ander in staat om harde data en vooruitziende blikken te leveren waar u op kunt vertrouwen.

Drs. ing. Rolf Heynen, oprichter en CEO 
“De energietransitie is de grootste uitdaging van onze generatie. De snelle ontwikkelingen genereren tegenstrijdige meningen, conflicterende belangen en een reeks aan mythes. Betrouwbare, objectieve en onafhankelijke informatie is noodzakelijke om de juiste politieke en zakelijke beslissingen te nemen. We zijn trots op het brede scala aan organisaties dat inmiddels vertrouwt op onze data. Maar uiteindelijk zijn onze motieven persoonlijk: we werken naar ons beste vermogen om een leefbare wereld voor onze kinderen te garanderen.”

Daan Witkop, Senior onderzoeker MSc 
“Na het behalen van mijn MSc. in Economics and Policy of Energy and Environment aan UCL in Londen, heb ik onderzoekservaring opgedaan in de energie sector in Oxford en Amsterdam om een bijdrage te leveren aan een meer duurzaam energie systeem. Bij DNE Research ontwikkel en presenteer ik onderzoek en inzichten voor de Nederlandse energie sector met een nadruk op duurzame energiebronnen.”

Julia Koster, Onderzoeker MSc 
“Without data you’re just a person with an opinion.” Deze quote van W. Edwards Deming geeft voor mij goed weer waarom onafhankelijk en betrouwbaar onderzoek belangrijk is voor een meer duurzaam energiesysteem. Na het behalen van mijn MSc. In Business Studies en mijn MSc. In Communicatiewetenschap, heb ik ervaring opgedaan als onderzoeker aan zowel bureau- als klantzijde voor de media sector, financiële sector en de telecom. Ik word blij van het vertalen van data naar waardevolle inzichten voor onze klanten en vind het belangrijk dat dit tegelijkertijd leidt tot een duurzamere toekomst.


Vragen? Neem gerust contact met ons op via het onderstaand contactformulier of bel +31 (0) 72 202 020 1