Over ons

Dutch New Energy Research is het leidende en snelst groeiende onderzoeksbureau voor de groene sector. Als spin in het web van de duurzame industrie merken wij dagelijks dat er grote behoefte is aan accurate cijfers en inzicht over de Nederlandse energietransitie. Met ruim 8 jaar ervaring zijn wij als geen ander in staat om harde data en vooruitziende blikken te leveren waar u op kunt vertrouwen.

Dr. Steven Heshusius, Hoofdonderzoeker
“Gedreven door nieuwsgierigheid zet ik mij in voor het versnellen van de energietransitie. Tijdens een promotieonderzoek in moleculaire biologie, aan complexe regulatienetwerken, heb ik een brede ervaring op het gebied van data-analyse op gedaan. Voor DNE research zet ik deze ervaring in om processen te optimaliseren om de complexiteit van het elektriciteitsnetwerk inzichtelijk te maken. Zo wil ik onze licentiehouders ondersteunen bij het maken van data gedreven beslissingen.”

Giel Janssen, Onderzoeker MSc
“Als voormalig Science, Business & Innovation student vind ik het fantastisch om te werken aan een duurzame toekomst! De energiemarkt verandert snel en brengt complexe uitdagingen met zich mee die zowel op internationaal als nationaal niveau een aanpak vragen. Voor DNE focus ik mij dan ook graag op de trends en ontwikkelingen van technologieën die het verschil kunnen maken.”

Daan Jansen, Onderzoeker MSc
“De duurzame energiesector groeit snel. Dat betekent naast vooruitgang ook meer data. Ik zet mijn kennis op het gebied van informatie management en business intelligence in om die data te vertalen naar hoogwaardige informatie. Snelle ontwikkelingen binnen de sector gaan gepaard met grote veranderingen in beleid en marktwerking. Met behulp van modeleren wil ik inzichten verzamelen die bijdragen aan de veerkrachtigheid van de Nederlandse energiesector.”

Anna Peereboom, Onderzoeker MSc
“Het klimaat heeft de toekomst. Door middel van marktonderzoek, beleidsonderzoek en data-analyse hoop ik een positieve bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de energiesector. Inzicht in de markt en het beleid hierop is van onschatbare waarde voor een gedegen marketingstrategie. Bij DNE geven we bedrijven de benodigde tools om verder te groeien in de duurzame energiemarkt en zo de wereld een stukje groener te maken. Zo helpen we elkaar verder.”

Alexandra Teixeira Miguel, Accountmanager
"Tijdens mijn carrière in de sales heb ik altijd zelf research gedaan om de desbetreffende strategie te bepalen. DNE spreekt mij aan door een combinatie van onderzoek, sales en duurzaamheid. Wij moeten zuinig zijn op ons planeet, voor onszelf, maar ook voor de generaties die komen gaan. Door onze onderzoeken kenbaar te maken bij alle bedrijven die bezig zijn met de energie transitie, draag ik mijn steentje bij aan een betere wereld."

Vragen? Neem gerust contact met ons op via het onderstaand contactformulier of bel +31 (0) 72 202 020 1