Over ons

Dutch New Energy Research is het leidende en snelst groeiende onderzoeksbureau voor de groene sector. Als spin in het web van de duurzame industrie merken wij dagelijks dat er grote behoefte is aan accurate cijfers en inzicht over de Nederlandse energietransitie. Met ruim 8 jaar ervaring zijn wij als geen ander in staat om harde data en vooruitziende blikken te leveren waar u op kunt vertrouwen.

Drs. ing. Rolf Heynen, oprichter en CEO 
“De energietransitie is de grootste uitdaging van onze generatie. De snelle ontwikkelingen genereren tegenstrijdige meningen, conflicterende belangen en een reeks aan mythes. Betrouwbare, objectieve en onafhankelijke informatie is noodzakelijke om de juiste politieke en zakelijke beslissingen te nemen. We zijn trots op het brede scala aan organisaties dat inmiddels vertrouwt op onze data. Maar uiteindelijk zijn onze motieven persoonlijk: we werken naar ons beste vermogen om een leefbare wereld voor onze kinderen te garanderen.”

Julia Koster, Onderzoeker MSc 
““Without data you’re just a person with an opinion.” Deze quote van W. Edwards Deming geeft voor mij goed weer waarom onafhankelijk en betrouwbaar onderzoek belangrijk is voor een meer duurzaam energiesysteem. Na het behalen van mijn MSc. In Business Studies en mijn MSc. In Communicatiewetenschap, heb ik ervaring opgedaan als onderzoeker aan zowel bureau- als klantzijde voor de media sector, financiële sector en de telecom. Ik word blij van het vertalen van data naar waardevolle inzichten voor onze klanten en vind het belangrijk dat dit tegelijkertijd leidt tot een duurzamere toekomst.”

Steven Heshusius, Onderzoeker MSc
“Gedreven door nieuwsgierigheid zet ik mij in voor het versnellen van de energietransitie. Tijdens een promotieonderzoek in moleculaire biologie, aan complexe regulatienetwerken, heb ik een brede ervaring op het gebied van data-analyse op gedaan. Voor DNE research zet ik deze ervaring in om processen te optimaliseren om de complexiteit van het elektriciteitsnetwerk inzichtelijk te maken. Zo wil ik onze licentiehouders ondersteunen bij het maken van data gedreven beslissingen.”

Maurice van Rees, Onderzoeker MSc
“Wat mij zo ontzettend boeit aan de energietransitie is de complexiteit van de manier waarop we dit kunnen bewerkstelligen. Er is niet sprake van een ‘one-size-fits-all approach’ maar een route die vele wegen kent. Hierin is het belangrijk een focus te houden op technologieën die echt het verschil kunnen maken. Mijn achtergrond in natuurkunde met een focus op energie helpt mij scherp te kijken naar de ontwikkelingen in de Nederlandse energiesector.”

Vragen? Neem gerust contact met ons op via het onderstaand contactformulier of bel +31 (0) 72 202 020 1