Over ons

Dutch New Energy Research is het leidende en snelst groeiende onderzoeksbureau voor de groene sector. Als spin in het web van de duurzame industrie merken wij dagelijks dat er grote behoefte is aan accurate cijfers en inzicht over de Nederlandse energietransitie. Met ruim 8 jaar ervaring zijn wij als geen ander in staat om harde data en vooruitziende blikken te leveren waar u op kunt vertrouwen.

Daan Jansen, Hoofdonderzoeker MSc
“De duurzame energiesector groeit snel. Dat betekent naast vooruitgang ook meer data. Ik zet mijn kennis op het gebied van informatie management en business intelligence in om die data te vertalen naar hoogwaardige informatie. Snelle ontwikkelingen binnen de sector gaan gepaard met grote veranderingen in beleid en marktwerking. Met behulp van modeleren wil ik inzichten verzamelen die bijdragen aan de veerkrachtigheid van de Nederlandse energiesector.”

Alexandra Teixeira Miguel, Accountmanager
"Tijdens mijn carrière in de sales heb ik altijd zelf research gedaan om de desbetreffende strategie te bepalen. DNE spreekt mij aan door een combinatie van onderzoek, sales en duurzaamheid. Wij moeten zuinig zijn op ons planeet, voor onszelf, maar ook voor de generaties die komen gaan. Door onze onderzoeken kenbaar te maken bij alle bedrijven die bezig zijn met de energie transitie, draag ik mijn steentje bij aan een betere wereld."

Vragen? Neem gerust contact met ons op via het onderstaand contactformulier of bel +31 (0) 72 202 020 1