Het Nationaal Solar Trendrapport 2020

Het Nationaal Solar Trendrapport is hét jaarlijkse marktrapport over en voor de Nederlandse zonne-energiesector en is uitermate handig voor ondernemingen, belangenorganisaties, ambtenaren en politici die diepgaand inzicht willen krijgen in ontwikkelingen en trends binnen deze sector.

De samenvatting van het Nationaal Solar Trendrapport 2020 bevat de algemene cijfers over de markt: geïnstalleerd vermogen, werkgelegenheid, groei, importcijfers, twee expert bijdragen en drie interviews. 

De volledige editie (à €175 excl. BTW) van het Nationaal Solar Trendrapport 2020 bevat bovenop bovenstaande: de verdeling tussen residentieel en utiliteit, aantal geïnstalleerde panelen, importwaarde, Nederlandse groei en wereldwijde groei, een acht pagina’s tellende energietransitie Roadmap 2030 en 2050, een kaart van de SDE+-verdeling over de provincies met daarbij de probleemgebieden, SDE+-top 10 van dak-, grond- en waterprojecten, uitgebreide SDE+-analyse, ranking populariteit van energiebronnen bij consumenten, aandeel zon-pv in de elektriciteitsmix en de wereldwijde LCoE ontwikkeling.

Download nu het volledige rapport of de gratis samenvatting (An english version will be available shortly.)

Bent u vertegenwoordiger van de pers en wilt u over het Nationaal Solar Trendrapport 2020 publiceren? Stuur dan een email naar c.sparborth@dutchnewenergy.nl om een gratis exemplaar van het volledige Trendrapport te ontvangen.

Download het volledige rapport ( 175,- excl. btw)

Download de samenvatting (gratis)